Naujienos - Lietuvos apsaugos darbuotojų asociacija
ASOCIACIJA | NAUJIENOS | MOKYMAS | ŠAUDYKLA | GALERIJA | KONTAKTAI | NUORODOS | STRAIPSNIAI | VIP ZONA

2012-06-08

Socialinių paslaugų skyriaus mokiniai – jau diplomuoti!

Birželio 8 d. VšĮ Kauno paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centro (toliau – Centras) Socialinių paslaugų skyriaus mokiniams buvo įteikti mokslo baigimo diplomai.

Septintoji Socialinių paslaugų skyriaus laida išsiskyrė darbštumu, pasišventimu savanorystei ir šalia esančio atjauta. Nenuostabu, kad net šeši mokiniai – Olga Keršienė (SPV01), Irena Aleksynienė (SPV02), Lina Aukštakalnytė (SPV02), Loreta Naidičė (SPV02), Andrius Jundalas (AD0), Arūnas Survila (AD0) – gavo diplomus su pagyrimu.

Iškilmingoje diplomų teikimo šventėje dalyvavo Centro direktorės pavaduotoja profesiniam mokymui Rita Čepkauskienė, kuri nuoširdžiai sveikino absolventus ir linkėjo jiems sėkmės ateityje.

Socialinių paslaugų skyriaus vedėja Vanda Aksmomaitienė taip pat negailėjo šiltų žodžių, kuriuos mokiniai ir jų artimieji priėmė itin jautriai. Akivaizdu, kad dvejus metus savo rūpesčiu ir globa mokinius džiuginusi vedėja rado kelią į absolventų širdis. Apie tai bylojo ir mokinių Loretos Naidičės bei Arūno Survilos padėkos Centro bendruomenei.

Gėlėmis ir šiltais apkabinimais buvo apdovanotos absolventų grupių vadovės Rasa Dzeventauskienė ir Neringa Kutniauskienė, kurios kantriai,  su atida ir šypsena auklėjo mokinius.

Į diplomų teikimo šventę atvyko ir Socialinių paslaugų skyriaus partnerių – Kauno neįgaliojo jaunimo užimtumo centro direktorius Algirdas Šimoliūnas. Jis jaunuoliams negailėjo stiprinančių, drąsinančių žodžių, kurių gali labai prireikti siekiant įsitvirtinti darbo rinkoje.

Džiaugsmo absolventų pasiekimais neslėpė Lietuvos apsaugos darbuotojų asociacijos prezidentas Olegas Sitnikovas, kuris buvo unikalios Apsaugos darbuotojo mokymo programos idėjos autorius.

Tegul renginio vedėjos Socialinių paslaugų skyriaus metodininkės Rūtos Tukanienės pasakyti Michel de Montage žodžiai lygi visus Centro absolventus: „Gal ir galime tapti mokytesni perimdami žinias iš kitų, bet išmintingesni  tik patys savo jėgomis. Todėl tikėdamasi, kad mokytesniais jau tapote, linkiu Jums išminties semtis iš gyvenimo“.

VšĮ Kauno paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centro informacija