Nuorodos - Lietuvos apsaugos darbuotojų asociacija
ASOCIACIJA | NAUJIENOS | MOKYMAS | ŠAUDYKLA | GALERIJA | KONTAKTAI | NUORODOS | STRAIPSNIAI | VIP ZONA

Naudingos nuorodos:

www.vrm.lt - Lietuvos Respublikos Vidaus reikalų ministerija

Vidaus reikalų ministerija vykdo valstybės valdymo funkcijas viešojo saugumo, valstybės sienos apsaugos, valstybės pagalbos esant ekstremaliai situacijai ir civilinės saugos, migracijos procesų kontrolės, viešojo administravimo ir valstybės valdymo sistemos reformos, vietos savivaldos plėtros, regionų plėtros, valstybės tarnybos sistemos kūrimo, informatikos bei kitose ministerijos kompetencijai priskirtose srityse.

www.policija.lt - Policijos departamentas prie VRM

PD prie VRM

Policijos departamentas yra policijos įstaiga, padedanti policijos generaliniam komisarui formuoti policijos veiklos strategiją ir kontroliuoti jos įgyvendinimą, taip pat organizuoti ir įgyvendinti teritorinių policijos įstaigų valdymą.

www.lgf.lt - Lietuvos Respublikos ginklų fondas prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos

LGF

Vykdo aprūpinimo ginkluote funkcijas, Ginklų fondas nuolat renka, analizuoja ir kaupia informaciją apie naujausios pasiekimus ginkluotės vystymo srityje, jų plėtojimo kryptis, įvairių ginkluotės rūšių techninius duomenis ir standartus.

www.kaupa.lt - Kauno paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centras.

kaupa.lt

Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centras (anksčiau VšĮ Kauno paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centras)  – viena iš didžiausių profesinio mokymo įstaigų Lietuvoje, įsteigta 1944 m. Per daugiau nei 65 metų veiklos laikotarpį Centras užsitarnavo patikimos ir kompetentingos švietimo įstaigos vardą ne tik mokinių, bet ir partnerių akyse. Centras turi europinį pripažinimą – buvo sertifikuotas Tarptautinėje švietimo asociacijoje - „International Education Society“ (IES).

www.world.guns.ru - Pasaulio ginklai.

www.world.guns.ru

Šiuolaikiniai šaunamieji ginklai ir šaudmenys. XX - XXI amžiaus šaunamųjų ginklų enciklopedija.

www.laisvalaikiodovanos.lt - tai įspūdžio dovanų parduotuvė.

Laisvalaikio dovanos

Bent kartą gyvenime reikia išbandyti viską. Gyvenimas per trumpas tam, kad nuolatos atidėliotume svajonių išsipildymą, todėl, jei ir Jūs taip galvojate, rinkitės ir dovanokite įspūdžius bei nepaprastą patirtį.